ASKF'den Kulüp Başkan ve Yöneticilerine İftar Yemeği

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından Akyazı'da kulüp başkan ve yöneticilerine iftar yemeği düzenlendi.

Akyazı Nostalji Sosyal Tesislerinde Sakarya ASKF tarafından düzenlenen iftar yemeğine birçok kulüp başkanı ve yöneticisi katıldı. İftar yemeğinde yemek öncesi yapılan duanın ardından ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı.

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba yemek sonrasında bir konuşma yaparak katılan tüm kulüp başkan ve yöneticilerine teşekkür ederek masaları tek tek dolaştı.

Yemeklerin yenilmesinin ardından çay sohbetine geçildiği zaman sohbete Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan da dahil oldu ve kulüp başkanlarıyla sohbet etti.

Hacı İbrahim Aydın

19 Haz 2016 - 15:10 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

......m - Yasar zimbanin ..................................i olmasi lazim bu yemegin adi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 15:10