ASKF Başkanı Kuzey seçildi! Vekil başkanla yola devam...

Erenler'de yapılan ASKF Kongresi'nde 4 adaylı seçim sonrasında, federasyonun vekil başkanlığını yürüten Yılmaz Kuzey başkan seçildi.

asd.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

MEDYABAR.COM
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) Olağanüstü Kongresi bugün Erenler'de yapıldı. Kongreye amatör kulüplerden yaklaşık 500 delege katıldı.

Yapılan seçim sonrası, fedarasyonun yaklaşık 8 aydır vekil başkanlığını yürüten Yılmaz Kuzey 169 oyla başkan seçildi.

Diğer adaylardan Yaşar Zımba 156 oy,Sinan Panda 50,Zeki Öztürk 10 oy aldılar

20 Oca 2015 - 18:45 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

akyazılıakyazılıqwertew - ah kama agbi yaktın bizi ne haldeyizyaşar zımba harika bir adam dır tanıyana biz gurur duyuyoruz önemli olanı akyazılıııııııııııııı dıryaşar zımba her yere atlıyor. seçilmemesiçok iyi oldu. zımba spordan ne anlar. boş adam, spora yeme için girmiştir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ocak 18:45