Asılı bulunan engelli çocuğun babasından şok paylaşım!

Kaynarca'da iple askılığa asılı halde bulunan ve kurtarılan 10 yaşındaki zihinsel engelli R.T'nin babasının 2014 yılında ipe kendini asmış haldeki fotoğrafı üzerine 'İntihar oyunu' yazarak paylaştığı ortaya çıktı. Polisin bu paylaşımları görüp savcılığa b

MEDYABAR.COM

Kaynarca'da bir köyde yaşayan 10  yaşındaki yüzde 51 zihinsel engelli raporu olan R.T evde kıyafet askılığına balya ipiyle asılı halde bulunmuştu.

 

Eve gelen yakınları tarafından ipten indirile çocuk, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakımında tedavi altına alınmıştı.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatan Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri engelli çocuğun babası T.T'nin sosyal medya hesabını kontrol ettiği sırada şok eden paylaşımlarla karşılaştı.

 

3 çocuk babası T.T'nin Facebook hesabından zihinsel engelli oğlunun elinde tüfekli fotoğrafını ve kendisinin de iple göstermelik tavana asılı olduğu fotoğraflarını paylaşarak üzerine 'İntihar oyunu' yazdığı görüldü.

 

Engelli çocuğun babası paylaşımların polis tarafından görülmesi üzerine evinde gözaltına alınarak polis merkezine getirildi.

 

Emniyette sorguya alınan T.T paylaşımları tamamen eğlence amaçlı yaptığını ve oğlunun iple asılı bulunması olayıyla herhangi bir bağlantısı olmadığını söyleyerek hakkındaki iddiaları red etti.

 

Sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edilen T.T savcılık tarafından serbest bırakıldı.

 

Hastaneden taburcu olan zihinsel engelli R.T savcılık kararıyla ailesine teslim edilmeyerek devlet tarafından koruma altına alındı.

 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

30 Mar 2017 - 17:29 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.