Asfalt Sezonu Açıldı

Havaların açmasıyla yama asfalt çalışmalarına başlayan Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, öncelikle Kış ayında yoğun kar nedeniyle zarar gören asfaltı gerekli iyileştirmeler ve yama çalışmaları ile yaz sezonu yama asfalt çalışmalarına başlamış bulundu.

Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlü Ekipleri güzel havaların etkisiyle belirlenen program dâhilinde ilçedeki yolları ring halinde tarayarak bozuk satıhlarda asfalt yama çalışması yapıyor. Program dâhilinde çalışmalarına aralıksız devam eden Fen İşleri ekipleri, kışın zarar gören, yağışlardan dolayı bozulan asfaltı tamir çalışmaları başladı. Bu yaz Akyazı’nın her sokağına hizmet ulaştırmayı planlayan Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri şimdiden programlarını yapmaya başladı.

Asfalt yama çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü “Bazı mahallelerimizde asfalt yolların üzerinde meydana gelen çukurlar trafik konforunu rahatsız ediyor, araç sürücülerine zor anlar yaşatıyordu. Bununla ilgili olarak ekiplerimizi yama çalışmalarına yönlendirdik. Bu kapsamda şehir merkezinde ve mahalle yollarında çalışmalarımıza başladık. Hava şartları uygun olduğu müddetçe önümüzdeki günlerde diğer mahallelerimizde de yama çalışmalarımızı sürdürerek sürücülerimizin taşıt trafiğinde rahat hareket etmelerini sağlayacağız.” dedi.

04 Nis 2016 - 17:39 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

AKYAZI ÇALIŞIYOR GÖZLERİM YAŞARDI - DEVLETİMİZ NE DEDİ KÖYLER MAHALE OLAÇAK HİZMET GELECEK O YÜZDEN ASFALTA GELEÇEK BOŞ DURMAK YOK YOLA DEVAM

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Nisan 17:39