As Akyazıspor’a profesyonel Teknik direktör

Kısa süre önce As Akyazıspor’un başkanı olan Ahmet Durmuş ve yönetimi önce Bal sonra 3 lig prolasyla çıktığı yolda ilk olarak Sakaryaspor’un eski Teknik direktörü Murat Özkan’la anlaştı.

4095c04917127ccaceda2be4d954d60c.jpg
d0a079c3759a700ae63498d9c93495df.jpg
+1
Haber albümü için resme tıklayın

2014 Yılında Sakaryaspor’a Erol Kolon’un yerine getirilen Murat Özkan As Akyazıspor ile anlaşma sağladı. Özkan Sakaryaspor’un yanı sıra Tuzlaspor, Batmanspor ve Manisaspor’u çalıştırdığı bilinirken uzun yıllar profesyonel futbol oynadı. Ayrıca bir dönem Sakaryaspor forması giymiş ve kaptanlık yaptığı biliniyor.

Murat Özkan’ın yardımcısı ise Alaağaçspor ve son olarak Harunustaspor’da uzun yıllar kalecilik yapan Şener Dönmez oldu. Şener Dönmez aynı zamanda As Akyazıpor kaleci antrenörlüğününde de görevlendirildiği belirtildi.

Yeni Teknik direktör Murat Özkan” As Akyazı spor’un bu ligde olması İlçe için kötü bir durum. Transferlerimizi yaptıktan sonra yeni başlayacak sezonda çok güzel bir As Akyazıspor göreceksiniz. Hedefimiz öncelikle Bal ligi hemen ardından 3.lig olacaktır. Akyazılı taraftarlarımızı maçlarımıza bekliyoruz. Başkanımız ve yönetimimiz ile yaptığımız görüşme sonrası çok istekli olduklarını gördüm ve teklifi hemen kabul ettim. İnşallah As Akyazı spor çok güzel yerlerde olacaktır” dedi.

As Akyazıspor başkanı Ahmet Durmuş’un yaptığı açıklamada “ Yeni hocamız Murat Özkan olmuştur. Hedefimiz takımı kurarken Bal ve 3.lig olarak ilerliyoruz. Hocamızla ömrümüz ne kadar uzunsa o kadar birlikte olacağız. Şuan itibarı ile iç ve dış transfer görüşmelerimizde başladı. Yapacağımız transferi hocamız ilede görüşüp değerlendirip öyle anlaşma sağlayacağız. Yapılacak transferlerden sonra As Akyazıspor takımı hocamız ve ekibine emanettir. Teknik ekibimizle Rahmi Aktürk ilgilenecek. Birinci hedefimiz Alt yapı ve 3 yıl sonra istediğimiz yerde olmaktır. Zaten istediğimiz yere ulaştıktan sonra bizi daha kimse durduramaz.

TARAFTARIMIZA’DA BİR MESAJIM OLACAK!

Yeni yönetim ve yeni teknik ekibimizle birlikte yepyeni bir As Akyazıspor İnşa etmeye başladık öncelikle ahlaksız sporcuyu bünyemizde barındırmayacağız .Buradan ben taraftarlarımıza da seslenmek istiyorum. Futbolcularımıza küfür sarf eden argo sözler sarf eden bir taraftarı maçlarımızda istemiyoruz. Bizim futbolcumuzun ahlakının bozulmasını istemiyoruz. Takıma destek ve moral veren Taraftarımızla birlikte bir olup daha yukarılara çıkmak istiyoruz. Bu konuda da taraftarlarımızdan destek istiyoruz.

MİSAFİR TAKIMLAR AKYAZI’YA GELMEYE KORKMAYACAK!

Her ne olursa olsun futbolda 3 ihtimal vardır. Mağlupta olsak rakibimizi tebrik edip buradan güzel bir şekilde uğurlamak istiyoruz. Yani As Akyazı Spor’da ahlaksız Futbolcuya yer vermeyeceğimiz gibi Akyazı’ya gelecek olan Misafir takımlarımızı Misafirperverliğimizi ön planda tutarak centilmence, güzel futbol için ve en önemlisi dostça karşılayıp uğurlamayı amaçlıyoruz.

Son olarak gazeteci arkadaşlarımıza çağrıda bulunmak istiyorum. Basın mensubu arkadaşlarımız kulaktan duyma haber yapmak yerine duyduklarınız bizimle paylaşıp daha sağlıklı bir açıklama ile haber yaparlarsa daha etkili olur. Tabiki bizlerinde yanlışları olacak onları haber yapmayın demiyoruz ama futbolcularımızın moralini bozak haberler yapılmazsa takım daha iyi ileri gider” yapılan basın açıklamalarının ardından toplantı son buldu.

Davut Kaya

19 Haz 2018 - 17:31 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.