AS Akyazıspor Kocaali'ye Kaybetti

Kocaalispor evinde AsAkyazıspor’u yenerek zirveye bir adım daha yaklaştı. Asakyazıspor bu mağlubiyetle Kocaalispor’un 7 puan gerisine düştü.

Süper Amatör Lig’de dün Kocaali Atatürk Stadında oynana Kocaalispor-As Akyazıspor maçı nefesleri kesti. Ahmet Öztürk’ün yönettiği maça hızlı başlayan ev sahibi Kocaalispor oldu. 3ncü dakikada Tamer ile 1-0 öne geçen Kocaalispor’un gol sevinci kısa sürdü. AsAkyazıspor Hasan Şahin ile skoru eşitledi.  1-1.

Kocaalispor 32nci dakika Cihan ile 2-1 öne geçsede As Akyazıspor 34ncü dakikada Hasan Özdemir’in golü ile tekrar skorda dengeyi sağladı. 2-2  İlk yarı bu skorla tamamlanacak  derken Kocaalispor’da Cabir Kılıçkan sahneye çıktı.  Cabir 45+3ncü dakika attığı golle Kocaalispor’u 3-2 öne geçirdi.

Maçın ikinci yarısında da ev sahibi Kocaalispor iyi başladı. Mavi-Beyazlı ekip Tamer’in golü ile skoru 4-2 yaptı. 60ncı dakikada Kocaalispor’dan Nihat ikinci sarı kartla oyun dışında kaldı. Maçta başka gol olmayınca müsabakayı Kocaalispor 4-2 kazandı ve As Akyazıspor ile arasındaki puan farkını 7’ye çıkartara Play-Off yolunda avantaj elde etti.

Kocaalispor : 4

As Akyazıspor: 2  

Stat: Kocaali

Hakemler: Ahmet Öztürk, Abdülkadir Demirağ , Engin Bıçak

Kocaalispor: Burak* , Nihat Dk. 60 Kırmızı Kart , Ersin***, M.Çetin***, İbrahim***, Cihangir***, Cihan***, Ümit***, Tamer*** (Murat?) , Cabir Kılıçkan***, M.Agah** (Emirhan**)

Antrenör: Sadun Hoşbay

As Akyazıspor: Emre*, Hasan Şahin **, Kadir* (Ercan*) , Resul**, Ümit**, Samet*, Hasan Özdemir**, Mürsel*, Semih * (İsmail? ) , Yasin*, Oğuzhan ? (Muharrem ?)

Antrenör : Nuri Sait Okur

Goller: Dk. 3 , 50 Tamer, Dk. 32 Cihan, Dk.45+3 Cabir (Kocaalispor)  Dk. 6 Hasan Şahin , Dk. 34 Hasan Özdemir (As Akyazıspor)  

17 Şub 2014 - 18:20 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.