As Akyazı’dan Yeni Statta ki ilk maça davet

23 Ekim 2016 pazar günü süper amatör lig müsabakasında bu hafta

As Akyazıspor İle Çaybaşıbekirpaşaspor kulübü arasında oynanacaktır. Pazar Günü Saat 15:00 ‘da başlayacak olan 4.ncü hafta lig müsabakası kulübümüz için çok önemli bir hafta olacaktır.

Yeni Sahamızda yeni tribünlerimizle bambaşka bir atmosferle oynanacak olan karşılaşmada yeni stadımızın sevinci ile yenilmezlik başarımızı sürdürmeye devam etmek istiyoruz.

Şehrimize yakışan ve binlerce taraftarımızı karşılayabilecek olan yeni stadımıza tüm halkımızı davet ediyoruz. daha heyecanlı, daha başarılı, daha etkili bir futbolumuzla spor kulübümüzü bal ligi ve üçüncü lig seviyesine çıkarabilmek için taraftar desteğini bekliyoruz.

Yakın zaman da futboldaki kazanımlarımız ve başarı tablomuz şehrimizde yaşayan futbol sevdalılarımızı tek bir çatı altında toplayacaktır. farklı bir proje ile taraftar gurubu kurmayı hedeflediğimiz kulübümüzün yeni sahasında oynayacak olduğu tüm karşılaşmalarında taraftar coşkusu ve taraftar heyecanını hep birlikte yaşayacağız.

23 Ekim 2016 Pazar Günü Saat 15:00’ Da Oynanacak Olan Futbol Müsabakamıza Tüm Halkımızı Bekliyoruz…

Güzel Başlasın, Güzel Sürsün Ümidiyle…

AS AKYAZISPOR KULÜBÜ YÖNETİMİ

22 Eki 2016 - 17:27 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.