As Akyazı’dan dev sponsora teşekkür plaketi

As Akyazı Spora ana sponsor olan Kuzuluk doğal madensuyu firmasına katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

b6d0e9dece121aea9ad5cb6bd14356f9.jpg
49629ea2945e271962c7faa7d9cce2b3.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Kayalar Grup'a bağlı Kuzuluk Maden Suları Süper Amatör Ligi temsilcisi As Akyazıspor ile yapılan protokolle ana sponsorluk anlaşması imzalanmıştı.

Yapılan protokole göre Kuzuluk Maden Suları fabrikası malzeme ve maddi desteğin yanı sıra Kuzuluk Maden Sularının Akyazı'daki satışlarından elde ettiği tutarın %2 sini As Akyazıspor'a aktaracak.

Kuzuluk doğal maden suyu fabrikası genel müdürü Fevzi Şensoy yapılan törenle teşekkür plaketini As Akyazıspor kulüp başkanı Ahmet Durmuş,un elinden aldı.

Kuzuluk Maden Suları Genel Müdürü Fevzi Şensoy, "Kuzuluk Maden Suları Sakarya'nın ve Akyazı'nın öz malıdır daha önce Sakarya Spor'a sponsor olmuştuk bu anlaşmamız devam ediyor aynı zamanda da ilçemizin güzide takımı olan As Akyazıspora da destek olmak istedik Akyazı'mıza ve As Akyazıspor'umuza desteklerimiz devam edecektir dedi.

As Akyazıspor kulüp başkanı Ahmet Durmuş As Akyazıspor için çalışmalarımız devam ediyor hedefimiz Süper amatör ligde şampiyon olup guruplardan çıkarak BAL ligine gitmektir. Bu nedenle başlattığımız çalışmalara Kuzuluk Maden Suları fabrikamız sahip çıkarak sponsor oldu.bizlede bugün burada vedikleri önemli desteklerden dolayı Kendilerine teşekkür istedik. Akyazılı hemşerilerimizde Kuzuluk Maden Sularını tercih ederek yerli mallarına sahip çıkarken takımlarına destek olmalarını istiyoruz." dedi.

19 Eyl 2018 - 14:47 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.