As Akyazı Spor Alaağaç Spor

İlçemizi Sakarya Süper Amatör ligde temsil edecek olan As Akyazı Spor ile Alaağaç Spor bugün saat 17.00 de hazırlık maçında karşı karşıya gelecekler.

As Akyazı Alaağaç

Saat 17.00

Yeni Stat

İlçemizi Sakarya Süper Amatör ligde temsil edecek olan As Akyazı Spor ile Alaağaç Spor bugün saat 17.00 de hazırlık maçında karşı karşıya gelecekler.

İlçemizi Sakarya Süper Amatör ligde temsil edecek olan As Akyazı Spor ile Alaağaç Spor bugün saat 17.00 de Yeni Sentetik Statta hazırlık maçında karşı karşıya gelecekler.

Her iki takımda yeni kadrosuyla çıkacakları maçta özellikle yeni transferlerin kendilerini göstermek için kıran kırana bir maç olacağı spor kamuoyunda konuşuluyor.

Her iki takım yöneticileri de Akyazı’lı Spor severleri bu güzel karşılaşmayı seyretmeye davet ediyorlar.

Saat 15.00 te ise Akyazı Spor Harunusta maçı aynı statta oynanacak.Program yapmayan Spor severler için aileleri ve Çocuklarıyla güzel bir hafta sonu olacak.

10 Eyl 2017 - 12:05 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.