As Akyazı Karasu maçı dostça biti.2-2

As Akyazı Spor Karaman deplasmanında her iki takımında Dostluk mesajları ve Çiçeklerle karşılandığı Karasu Spor karşılaşması 2-2 berabere bitti.

As Akyazı Spor Karasu deplasmanında Yenikent sentetik sahada Karasu Spor ile karşılaştı. Maç öncesi Akyazı ve Karasu takımları Çiçeklerle karşılandı. Akyazı belediye başkanı Hasan Akcan,Karasu belediye başkanı Mehmet İspiroğlu kulüp idarecileri ve kaptanlar bir birlerine Çiçekler vererek dostluk mesajları verdiler.

Maç öncesi dostluk skora da yansıdı .İlk yarı 0-0 biterken 2.yarıda Oğuzhanla As Akyazı Spor 1-0 üstünlüğü yakaladı.

Gol sonrası oyun hâkimiyetini alan Karasu Spor üst üste attığı 2 golle durumu 2-1 yapsa da maçın son ve dostluk golü As Akyazı Sporlu Ağah’tan geldi .Maç Karasu Spor 2 As Akyazı Spor 2 olarak sona erdi.

Karasuspor: 2

As Akyazıspor: 2

Saha: Karaman Suni

Hakemler: Ahmet Öztürk** Erdi Öz** Berkay Arkın**

Karasuspor: Uğur** Nihat** Mahmut** Emircan** Orhan** H.Bilal** (Diabete**) Burak** (Alperen**) Muhammet** Muhammer** (Berkhan**) Müslim** İshak**

Antrenör: Behçet Durak

As Akyazıspor: Emre** Ali** Kadir** Hasan** Talha** Hasan Ç.** (Bünyamin**) Yasin** Zekeriya** (Talha**) Oğuzhan** (Fatih**) Agah** Ali**

Antrenör: İbrahim Altuntaş

Goller: Dk.66 Oğuzhan, Dk.88 Agah  (As Akyazıspor), Dk.66 Berkhan, Dk.74 Orhan (Karasuspor)

26 Mar 2017 - 17:42 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Taraftar - Akyazı olarak bize yakışanı yapabilmişiz futbol sahalarında görmek istediğimiz görüntüleri görmek bizleri mutlu ediyor.

Sonuç ne kadar önemli olsada bu görüntülerde galibiyet kadar önemli akyazı halkının imajı için. Tüm sporcu kardeşlerimize teşekkür ediyoruz bu görüntüler için.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 17:42