As Akyazı heyeti barış için Karasu’ya gidiyor

Akyazı ve Karasu Statlarında çıkan olaylar sonrası gerilen ortamı yumuşatma adına harekete geçen As Akyazı Spor yöneticileri yarın Kaymakam Kalaylı ve Başkan Akcan’la birlikte Barış için Karasuya gidiyor.

2f0957098c420568d20debc5f522c0a2.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Akyazı ve Karasu Statlarında yaşanan üzücü olaylar sonrası harekete geçen belediye başkanı Hasan Akcan ve As Akyazı Spor yöneticileri bu akşam ASKF tarafından verilen yemekte Karasu belediye başkanı Mehmet İspiroğlu ve Karasu Spor yöneticileriyle bir araya geldiler.

Yapılan görüşme sonrası Yarın (Cumartesi günü) Akyazı ilçe Kaymakamı Ömer Kalaylı,Belediye başkanı Hasan Akcan,Jandarma Komutanı Mustafa Hekimoğlu,As Akyazı Spor kulüp başkanı Sait Beşir,As Akyazı Spor Koordinatörü Ahmet Birincive Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanlarında oluşan bir heyetle Karasu’ya gidecekler.

Burada Karasu Protokolünde katılacağı yemekte olaylar masaya yatırılırken bir daha böyle üzücü olayların yaşanmaması için neler yapılabileceği konuşulacak.

As Akyazı Spor başkanı Sait Beşir her iki sahada da istemediğimiz tasvip edilmeyecek olaylar yaşandı. Karasu Akyazı Dostluğu birkaç kendini bilmezin bozacağı bir dostluk değildir.Biz Karasu deplasman maçlarımızı başka yerde değil Karasu Stadında oynamak istiyoruz dedi.

24 Mar 2017 - 20:34 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

chavanni - nasıl bi lahana turşusu bu bizimkiler ayaklarına gidiyor demekki haksız taraf biziz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mart 20:34