As Akyazı gol oldu yağdı 10-0

As Akyazı Spor deplasmanda Hendek Akova Spor’u deplasmanda 10-0 gibi farklı sonuçla mağlup etti.

Süper amatör lig karşılaşmasında Hendek Akova stadında Akovaspor ile As Akyazıspor karşı karşıya geldiler. As Akyazıspor sahadan farklı galibiyet elde ederek ayrıldı.

Maç Başlangıcında Şehitler için saygı duruşunda bulunuldu.

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf As Akyazıspor oldu karşılaşmanın 6 Dakikasında Bünyamin’le kazandığı gol ile 1-0 öne geçen taraf As Akyazıspor oldu.

Hendek Akovaspor yakaladığı bazıı pozisyonları değerlendiremeyince 45 Dakikada yine Bünyamin sahneye çıktı ve takımını 2-0 öne geçirdi ilk yarının böyle bitmesi beklenirken 45+1Fatih takımı adına bir gol daha atınca ilk yarı sonucu belli oldu As Akyazıspor ilk yarıyı 3-0 önde kapadı.

Karşılaşmanın ilk yarısında ağırlaşan sahada ikinci yarıda futbolcular ayakta durmak için bir hayli çaba harcadılar.

İkinci yarıya Hızlı Başlayan Taraf As Akyazıspor oldu. 51.nci Dakikada geliştirdiği atakta Samet’in kendi kalesine atığı golle as Akyazı 4-0 öne geçti 55.nci Dakikada ise Hasan, 60.ncı dakikada Ali ile iki gol daha kazanan As Akyazıspor skoru 6-0 yaptı.

Maçın 65.nci dakikasın da Ali, 69.ncu dakikada Tuncay, 76.ncı dakikada Alive 85’de Tuncay ile 4 gol daha kazanan As Akyazıspor Hendekten 10-0 Gaip ayrıldı.

Hakemler: Muhammet Ömür,Ertan Bozdemir,Barış Uzun

Stat: Hendek Akova

Hendek Akovaspor: 0

As Akyazıspor: 10

Hendek Akovaspor: Serdar, Samet, Sefa, Ömer(K.K), Hasan,Emre(Kamil),Hamza(Emre Çakar), Kadir, İlkay, Samet,Tahir

Antrenör: A. Kemal Yener

As Akyazıspor: Emre, Hasan Özdemir,Kadir (Beytullah),Talha(Ufuk), Hasan Şahin, Bünyamin, M.Agah, Hasan Çakmak,Fatih(Önder), Zekeriya,Ali

Antrenör: İbrahim Altuntaş

Goller:Dk. 6-45 Bünyamin, Dk. 45+1 Fatih, Dk. 55 Hasan, Dk. 60-65-76 Ali, Dk. 69-85 Tuncay)(As Akyazıspor)Dk. 51 Samet (Kendi Kalesine)

Kırmızı Kart: Dk. 65 Ömer (Akovaspor)

Kadir KAZIN/HENDEK

22 Oca 2017 - 15:55 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.