As Akyazı Emre Uzunca'yı renklerine bağladı.

Geçtiğimiz günlerde Tecrübeli hoca Murat Özkan’la anlaşma sağlayan Akyazı’yı Süper Amatör ligde temsil eden As Akyazıspor Bal ligi oyuncusu Emre Uzunca'yı renklerine bağladı.

30f989dd2965a9e137d7991a48624eed.jpg
2a9f4a299eb790af77b2dcf10879d87b.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Sezona önce Bal sonra 3. Lig parolasıyla başlayan As Akyazı Spor ilk olarak tecrübeli teknik direktör Murat Özkan’la anlaşma sağlarken bugünde eski Hendek Akova Spor’lu Bal liginde mücadele veren Adana  Küpçüler Spor'un ön libero oyuncusu Emre Uzunca'yı renklerine bağladı.

As Akyazı Spor transfer komitesi 20 kişilik kadro için çalışmalarını sürdürürken başkan Ahmet Durmuş yeni sezonda Akyazı’lılar statta sadece futbol seyredecekler. Ailece maçlarımıza gelip göze hoş küfürsüz centilmence fakat bir o kadarda başarılı bir As Akyazı Spor seyredecekler dedi.

20 Haz 2018 - 19:56 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.