Antalya sporlu Hakan Özmert kardeşinin düğünü için Akyazı’daydı

Başakşehir spor’dan Antalya Spor’a transfer olan Hakan Özmert kardeşi Karasu Güven futbolcusu Bünyamin Özmert’in düğünü için Akyazı’ya geldi.

Akyazı’lı işadamı Yusuf Özmertin oğlu,Başakşehir’den Antalya spora transfer olan Hakan Özmert’in kardeşi ve Özmert Cam Elektrik işletmecisi Ümit Aydenizin yeğeni Bünyamin Özmert ile Miktat Atmacanın kızı Ayşegül Akyazı belediye başkanı Hasan Akcan’ın kıydığı Nikah sonrası hayatlarını birleştiren imzayı tüm sevenlerinin huzurunda attılar.

Nikah merasimine Spor,siyaset  ve esnaf camiasından yoğun ilgi gösterilirken Serdivanspor Teknik Direktörü Yusuf Yıldız da futbolcu arkadaşları ile birlikte Bünyamin Özmer’ti bu mutlu gününde yalnız bırakmadılar.

28 Oca 2018 - 17:46 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Rıza RENÇBER - ALLAH HAYIRLI GEÇİMLER VERSİN ,GENÇ ÇİFTLERE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİM....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Ocak 17:46