Amatör Kulüpleri Lokali Açıldı

Akyazı Belediyesi tarafından Amatör spor kulüplerini bir çatı altında toplamak amacı ile hazırlanan lokal bugün törenle hizmete girdi.

Akyazı belediye Başkanı Hasan Akcan Amatör Kulüplere daha önce verdiği sözü tuttu. Akyazı Amatör Kulüpleri Lokali törenle hizmete açıldı.

Açılış dolayısı ile düzenlenen törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hasan Akcan şunları söyledi. “ Akyazı için şu parti bu parti gözetmeden birlik beraberlik içinde Akyazı’yı adına layık bir şehir yapalım, ilçe yapalım. Bunu sizden istiyorum. Bu konuda bize yardımcı olursanız sizlere müteşekkir olurum. Gelecekte çocuklarınız torunlarınız size dua eder. Bu tesislerin Akyazı gençlerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Dedi ve törene katılanlara teşekkür etti.

İş Bankası arkasında bulunan binanın üst katında bulunan lokalin açılışı Belediye Başkanı Hasan Akcan ve törene katılanlar tarafından birlikte açıldı.

Amatör spor kulüplerinin her türlü hizmetinin görüleceği ve geniş bir alan ile idare odalarının bulunduğu Lokali gezenler başkana teşekkür ettiler. Daha sonra da kısa birer bilardo maçı yaptılar.

Hacı İbrahim AYDIN

05 Haz 2015 - 19:05 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

misafiradalı - kulüp yetkilileri nerdeakyazıda herşey ii gider

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Haziran 19:05