Amaç kaliteyi artırmak

Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında, Sakarya’daki eğitimin kalitesini ve niteliğini yükseltmek amacıyla işbirliği yapılacak

İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, beraberinde müdür yardımcıları ile Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı ziyaret etti. Ziyarette iki kurum arasında yapılacak işbirliği ele alındı. Söz konusu işbirliği çerçevesinde kurumsal kalite süreçlerinin planlanmasının yanı sıra, Sakarya ili sınırları içinde ilk ve orta öğretim kurumlarında görev yapan öğretmenler, idareciler ve yöneticilerin yönetimsel becerilerini geliştirmek amaçlanıyor.

EĞİTİM VE KÜLTÜR

Sakarya’da bulunan tüm eğitim kurumlarının mevcut yapısına yeni uygulamalar kazandıracak  anlaşma ile okul-aile işbirliğini kuvvetlendirecek, şehrin kültür hayatına katkı sağlayacak etkinlikleri düzenlemenin yanı sıra eğitimle ilgili her türlü çalışmayı planlayıp gerçekleştirmek amaçlanıyor. Bunların yanında anlaşma kapsamında İMEM personelinin yabancı dil, bilgisayar programlama ve gereksinim duyulan diğer alanlarda hizmet içi eğitim ve kurs almaları da sağlanacak.

Kalite çalışmaları

SAÜDEK Koordinatörü Tuba Canvar Kahveci, Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre ile Milli Eğitim Müdür yardımcılarına, Sakarya Üniversitesinde yapılan kalite çalışmaları konusunda bilgi paylaşımında bulundu. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından eğitim-öğretim alanında yapılacak yeni uygulamalarda, Sakarya Üniversitesi ile bu konuda bilgi alışverişlerinin devam edeceği öğrenildi.

 

18 Haz 2017 - 22:31 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.