Altyapı güçlendirme çalışmaları devam ediyor

Akyazı Belediyesi Fen işlerine bağlı teknik ekiplerce Akyazı Kaymakamlığı yanında Yağmur suyu kanalı, Alt yapı güçlendirme ve destek çalışmaları devam ediyor.

Akyazı'nın alt yapısına bugüne kadar her fırsatta güçlendirme ve destek çalışmalarını sürdüren ve şu ana kadar Alt yapıda ciddi değişikler yaparak yağmur, sel su taşkını gibi doğal unsurlardan ilçenin mümkün olduğunca az zarar görmesini sağlayan Akyazı Belediyesi ilçe genelinde bir çok noktadan eklediği yeni yağmur suyu kanallarını Karacasu deresine bağlıyor.

Akyazı Kaymakamlığı yanında çalışmalarını sürdüren Akyazı Belediyesi Fen işlerine bağlı teknik ekipler bu bölgeden başlattığı yağmur suyu kanalı çalışmasının ardından ilçe genelinde daha önce tespit ettikleri noktalardan yine aynı çalışmalarını sürdürecek.

Akyazı belediye Başkanı Yaşar Yazıcı; "İlçemiz iklim şartları gereği yağmur alan ve kış şartlarının orta sertlikte geçtiği bir bölgede olduğu için bizde vatandaşlarımızın ilçemize yağan yağmurlardan ve olası doğal unsurlardan mümkün olduğu kadar az etkilenmesi adına ve ilçemiz trafiğinin alt yapıdan kaynaklı olarak aksamasının da önüne geçmek amacıyla her bölgede her mahalle ve beldemizde Alt yapımızı güçlendirmek amaçlı çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz" dedi.

20 Ara 2013 - 11:52 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.