Alternatif Yılbaşı

Ülkü Ocakları ve Anadolu Gençlik Derneği Yılbaşına alternatif programlar yaptılar

AKYAZIDA ALTERNATİF YILBAŞI PROGRAMLARI Akyazı'da çeşitli dernekler tarafından yılbaşı gecesi alternatif yılbaşı programları yapıldı. 31 aralık gecesi Akyazı Ülkü Ocağı ve Anadolu Gençlik Derneği tarafından yapılan alternatif yılbaşı gecesine katılımlar yoğundu. ÜLKÜ OCAKLARI Akyazı Ülkü Ocağı 31 aralık yılbaşı gecesi Seyyid Ahmet Arvasi ve Mekke'nin fethini anmak için mevlit okuttu. Avusturya Ülkü Ocaklarından Bahattin Dertlioğlu Akyazı dan ise Metin Yiğit ve Muharrem Aslanbaba hocaların okuduğu kur ani kerim ve mevlit programına MHP ilçe başkanı Ahmet Birinci Akyazı Ülkü Ocaklarıi başkanı Soyhan Sofuoğlu,ilçe yöneticileri ve çok sayıda genç katıldı. ANADOLU GENÇLİK Anadolu Gençlik Derneği Akyazı şubesi de yılbaşı gecesi Mekke'nin Fethi adlı program düzenledi. AGD Akyazı şubesinin gecesinde Karapürçek merkez imamı Erol Demir, Avrupa Milli Görüş Teşkilatı temsilcisi Necati kaya birer konuşma yaptılar. Küçücek Tasavvuf müziği dermeği tarafından Tasavvuf müziği dinletisi ve Sema gösterileri sundu. Programa SP ilçe başkanı Yusuf Akcan, ilçe yöneticileri ve gençler katıldılar [RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/85c7d2.JPG[/RESIM] [RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/93a053.JPG[/RESIM] [RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/e191a4.JPG[/RESIM]

01 Oca 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.