Ali İnci yapılan haberlere sert çıktı

Ak Parti Eski Milletvekili Ali İnci, Vali Balkanlıoğlu'na yaptıkları ziyaretin 'cemaat ziyareti' şeklinde yazan yayın organlarına sert çıktı.

MEDYABAR.COM

Ak Parti 25. Dönem Milletvekili Ali İnci 2 gündür gündemde olan Halk Tv ve Oda Tv kanallarının Vali İrfan Balkanlıoğlu hakkında yaptığı haberle ilgili basın açıklaması düzenledi.

 

Düzenlenen basın açıklamasına 15 Temmuz gecesi Sakarya Valiliği'ne koşup gelen vatandaşlar ve gazeteciler katıldı.

 

BU HABERLE İLGİLİ

 

Vali Balkanlıoğlu: FETÖ'ye hizmet eden tipler bunlar

 

Vali Balkanlıoğlu'na yaptıkları ziyaretin İsmailağa Cematti üyeleri tarafından yapılmış gibi yazıldığını ifade eden İnci, haberi hazırlayan yayın organlarının FETÖ Terör Örgütü'ne hizmet ettiğini söyledi.

 

İnci, konuşmasının sonunda 15 Temmuz gecesi kendisiyle birlikte Valilik Kampüsü'nde olan vatandaşlarla birlikte Sakarya 15 Temmuz Demokrasi Derneği'ni kurduklarını belirterek, hain girişimi unutturmayacaklarını vurguladı.

 

Ali İnci işte böyle konuştu

24 Tem 2017 - 22:24 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

R.Gmisafir - Fetö'den sonra devletin her türlü cemaatten uzak durması normal değil mi ? Yarın bir gün kim hesap edebilir neler olabileceğini, Devlet yapısı itibari ile Yoğurt'u üfleyerek yemeli !şimdi iyi güzelde ali inci hangi makamı temsilen bu konuşmayı yapıyo yani reklam kokuyo resmen anlamıyorum hiç bir makamın yok, makam sahipler nerde neden her yerde ali inci bi konuşma yapıyo biri lütfen açıklarmı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Temmuz 22:24