Ali İnci: "Siyaset uzun soluklu bir iş"

AK Parti'de 5. sıra adayı olan ancak Milletvekili seçilemeyen Ali İnci gelecek için ümitli konuştu

Pazar günü gerçekleşen 27. Dönem Milletvekili seçiminde Ak Parti'nin Sakarya'daki Milletvekili sayısı 4'e düştü.

Eski Hendek Belediye Başkanı ve 7 Haziran - 1 Kasım 2015 arası 25. dönem Milletvekili olan 5. sıra adayı Ali İnci, Milletvekili seçilemedi.

 

İnci, Medyabar.com yazarı Raif Uğan'a yaptığı değerlendirmede, daha önceki açıklamalarına benzer şekilde "Siyasetin uzun solukluı bir iş" olduğunu vurguladı.

İnci'nin değerlendirmeleri şu şekilde: "Öncelikle Sakaryalılara teşekkür ediyorum. Çünkü seçim çalışmalarımda bana büyük bir ilgi ve teveccühte bulundular. Sonrasında Hendekli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. AK Partimiz Hendek'te çok yüksek bir oranda oy aldı. Biz milletimizin verdiği kararlara saygılıyız. Siyaset uzun soluklu bir iş. Ben hemen teşekkür ziyaretlerine başlayacağım. Seçim sonuçları ülkemize milletimize hayırlı olsun" dedi.

25 Haz 2018 - 14:38 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Ak ak akhendekli. - Mezara girince mı dur dicek. Genclerin onu açılsın. Gençler derken çocukları yada akrabaları değil ama birakmazlarrrrrYağcılarda inecek var. Kes bir adana, sonra bir su, çayda gelsin. Bu kadar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Haziran 14:38