ALÇAK SALDIRI(7) Baltalı saldırgan şimdi nerede?

Demokrasi Meydanındaki Atatürk heykeline baltayla saldıran, Türk Bayrağına da zarar vermek isteyen şahsın işlemleri devam ediyor

MEDYABAR.COM - 

Adapazarı Demokrasi Meydanı'nda bulunan Atatürk anıtını önce ateşe vermek isteyen, sonra da baltayla defalarca vururken yere serdiği Türk Bayrağına da zarar vermek isteyen şahıs çevredekiler tarafından linç edilmek istenmişti.

 

Meydandaki Büyükşehir Zabıtası tarafından zabıta noktasına götürülen şahıs daha sonra zırhlı araçla Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

 

Şahsın, Van doğumlu Sakarya'da yaşayan 37 yaşındaki Muhammet Faruk T. olduğu, 2010 yılı Mart ayında da Atatürk heykeline yönelik benzer şekilde saldırı yaptığı ortaya çıkmıştı.

 

Bipolar Duygulanım Bozukluğu teşhisiyle psikiyatrik tedavi gördüğü belirlenen şahsın sorgusu İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde uzmanlar tarafından yapılıyor.

 

Şahsın yaptığı eylemin arkasında başkalarının olup olmadığı, 'yönlendiren birileri var mı?' sorularına cevap aranırken Cumhuriyet Savcılığından ek gözaltı süresi talep edileceği öğrenildi.

 

Şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından önümüzdeki günlerde Cumhuriyet Savcılığına sevk edilecek.  

 

BU HABERLE İLGİLİ:

 

ALÇAK SALDIRI (1): Türk Bayrağına ve Atatürk heykeline alçak saldırı 

 

ALÇAK SALDIRI (2): Vali Coş olay yerinde inceleme yaptı. İlk açıklama 

 

ALÇAK SALDIRI (3): Çirkin Saldırı için CHP'den açıklama 

 

ALÇAK SALDIRI (4): İşte saldırganın kimliği 

 

ALÇAK SALDIRI (5): O saldırının yüksekten çekilen görüntüleri 

 

ALÇAK SALDIRI (6): O olayla ilgili şaşırtan 'Suriyeli' ayrıntısı 

23 May 2017 - 12:52 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.