Alaağaç Spor’dan Erenler Galibiyet Yemeği

Erenler Sporu deplasmanda 2-0 yenen Alaağaç Spor Pazar günü akşamı Futbolcu ve İdarecilerle Galibiyeti akşam yemeğinde kutladılar.

Sakarya Süper Lig Akyazı temsilcisi Alaağaç Spor Pazar günü Erenler stadında rakibini 2-0 yenmişti. Sezonun ilk maçında da Erenler sporu aynı sonuçla yenen Alaağaç Sporlu Futbolcular ve idareciler Çifte galibiyeti Hacıoğlu Restaurantta akşam yemeği ile kutladılar.

Alaağaç Spor kulüp başkanı Aydın Birincioğlu Sezonun ilk maçında kendi sahamızda 2-0 yenmiş olduğumuz Erenler Spor’u kendi sahası ve seyircisi önünde mağlup eden Futbolcular ve idarecilerimizle birlikte akşam yemeğinde bir araya gelerek kutladık. Alaağaç Spor ilk yarı iyi Futbola rağmen iliğin ortasında yer almıştı. Futbol severlerimiz Sezonun ikinci yarısında farklı bir Alaağaç Spor seyredecekler. Centilmenliği elden bırakmadan seyir kalitesi yüksek olan maçlar için Futbolseverleri Alaağaç Spor maçlarına bekliyoruz dedi.

17 Oca 2017 - 17:37 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.