Akyazı'ya Yeni Emniyet Müdürlüğü Binası

İl Genel Meclisi Mayıs Ayı 3. Toplantısında valilikten gelen iki konu görüşüldü.

Akyazı'ya Yeni Emniyet Müdürlüğü Binası İl Genel Meclisi Mayıs Ayı 3. Toplantısında valilikten gelen iki konu görüşüldü. Konular oy Birliğiyle komisyonlara havale edildi. Valilikten gelen konular içerisinde bulunan Akyazı İlçe Özel İdaresi Müdürlüğü eski hizmet binasının yıkılarak Akyazı İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası olarak yapılması hususi meclis üyeleri tarafından oy birliği ile İmar bayındırlık ve hukuk komisyonuna havale edildi . Ferizli ilçesinde yapılan ve kat mülkiyeti bulunan 5 Blok 5o konut?un satışı ise oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

05 May 2012 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.