Akyazı’ya İsviçreli yatırımcılar geliyor

İsviçre West East Academy bölüm başkanı Cosgun (Joshua) Feyzullahzade Özaksema işletmesini davetlisi olarak Akyazı’ya gelerek incelemelerde bulundu.

İsviçre West Democray,Development Academy başkanı Cosgun (Joshua) Feyzullahzade İsviçreli yatırımcılar için Türkiye’ye geldi.

Daha önce İsviçrede tanıştığı Akyazı Kuzulukta Faaliyet gösteren Özaksema işletmecisi Ahmet Keser’in daveti üzerine Akyazı’ya gelen Feyzullahzade İsviçreli İşadamlarının yatırımlarını yönlendirmek için Arge çalışmaları yaptı.

Cosgun (Joshua) Feyzullahzade İsviçre’de birçok işadamı yatırım yapmak için yeni bölgeler arıyor. İsviçre West Democray,Development Academy olarak onlara Arge çalışmaları yaparak yeni yatırımlar için yön belirliyoruz.

İsviçre’de tanıştığım Dostum Ahmet Keser Bey Bana burada da yatırımlar yapabilirsiniz diyerek davet etti. Bu davet üzerine önce İstanbul’a oradan da Akyazı’ya geldim. Akyazı çok güzel bir şehir doğa harikası. Yatırım yapmak için çok müsait İsviçreli yatırımcıları buraya yönlendirmek için bazı çalışmalar yapıyoruz. Bazı yatırımlar için Özaksema şirketi ile ön anlaşmalar yaptık. Akyazı yatırım için elverişli bir yer sonuç alırsak İsviçre’den birçok yatırım daha Akyazı’ya gelebilir dedi.

Özaksema işletmecisi işadamı Ahmet Keser İsviçre West East Academy bölüm başkanı Cosgun (Joshua) Feyzullahzade İsviçreli işadamları için yatırım bölgeleri arayan bir Akademinin başkanı daha önce İsviçre iş gezisinde tanıştım kendisiyle birçok İsviçreli şirketin Arge çalışmalarını yürütüyor. Şimdilik birkaç konuda ön anlaşma yaptık. Diğer yatırımları için kendilerine yardımcı olmaya çalışıyoruz. İnşallah çalışmalarımız olumlu geçer Akyazı’mız yeni yatırımcılara kavuşur dedi.

29 Kas 2014 - 12:06 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.