Akyazılılar Şehitleri anmak için Sabah namazında buluştular

Diyanet İşleri Başkanlığı Akyazı ilçe müftülü, ilçe gençlik koordinatörlüğü tarafından düzenlenen 18 Mart sabahında 'Çanakkale ve Gençlik' temalı program bu sabah namazında yoğun bir katılımla gerçekleşti.

6ca3eb89b3251528d4143efaf55ada0f.jpg
01b44902f11bd14a1b7748e0adf57e3b.jpg
+14
Haber albümü için resme tıklayın

Gazi Süleyman Paşa Camiinde Hafızlar tarafından okunan Kur'an-ı kerim tilaveti huşu içinden dinlendi ve ardından huzur içerisinde sabah namazı eda edildi.

Namazdan sonra ilçe müftüsü İzzet Şener Açılış konuşmasını yaptı ve emeği geçen herkese teşekkür etti

Çanakkale ve şehitliğin manevi yönlerini anlatan konuşması gerçekleşti. Müftü Şener’in yaptığı duaya Camide bulunan cemaat coşku ile âmin denildi.

Akyazı İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen 'Çanakkale ve Gençlik' temalı programın ardından Akyazı Belediyesince ikram edilen o günlerde Mehmetçiğin aşı olan buğday çorbası ikram edildi.

İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen programa Vali yardımcısı, İlçe Kaymakam vekili Mehmet Fatih Çiçekli, belediye başkanı Hasan Akcan,, İlçe müftüsü İzzet Şener ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Haber :Hacı İbrahim AYDIN

18 Mar 2018 - 13:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Serdar seckin - ALLAH CC kabul etsin vatan millet SAKARYA çok güzel olmuş müftü efendiyle kaymakamı kutluyorum örnekbi duruş yapmışlar sırada oluşları beni duygulandırdı türkiyede bir şeyler değişmeye başladı gurbetten selamlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mart 13:35