Akyazılılar Kan Bağışı İçin Yarışıyorlar

Kızılay her ay belli günlerde özel aracıyla Akyazı’ya gelir ve Gazi Süleyman Paşa Camii önünde kan bağışı kabul eder.

3b2e80349b4b17e0d9af7ef0457bdbd1.jpg
d52664f05c0dcb4f8130e7e234296874.jpg
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Bunu bilen Akyazılılar Kızılay’ın kurduğu standa gelerek kan vermek için adeta birbirleri ile yarışırlar. Bu durumdan hem Akyazılılar hem de bağış isteyen Kızılay yetkilileri memnundur.

Akyazılılar, kan bağışının hem sağlık açısından hem de insan hayatı kurtarmak için önemli olduğunu belirterek, biz bu bilinç içinde duyarlı davranıyor ve Kızılay’ımıza yeterli miktarda kan verebilmek için adeta yarış içine giriyoruz. Sağlığı yerinde olan tüm insanların kan bağışı yapmaları gerektiğinin de altını çizen Akyazılılar, sağlıklı olan herkesi kan bağışı yapmaya davet ettiler.

Bağış yapmak için sırada bekleyenler arasındaki yerlerini alanlar arasında Mahalle Muhtarları ile STK Başkan ve yöneticilerinin olması dikkat çekiyor ve onlarda Akyazılıları hem kendi sağlıkları açısından hem de hayat kurtarmak için kan bağışı yapmaya davet ediyorlar.

Kızılay yetkilileri de kan bağışı konusunda Akyazılıların duyarlı davrandıklarını belirterek, kendilerine teşekkür ediyoruz ve bu duyarlı davranışlarının devamını kendilerinden bekliyoruz açıklaması yaptılar.

09 Ara 2017 - 16:29 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.