Akyazılı TIR sürücüsü Erzincan’da hayatını kaybetti

Akyazılı TIR sürücüsü Yılmaz Kılıç Erzincan’da TIR Garajında aracında uyurken geçirdiği Kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre Akyazı’lı TIR sürücüsü 62 yaşındaki Yılmaz Kılıç Erzincan’da mola verdi. Dinlenmek için girdiği tesiste yemek yedikten sonra fenalaşan Kılıç için olay yerine Ambulans çağırdılar. Olay yerine gelen 112 Ambulans Sağlık ekipleri Yılmaz Kılıç’ın öldüğünü belirlediler.

TIR sürücüsü Yılmaz Kılıç’ın cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Akyazı İnönü Mahallesinde ikamet eden merhum Hasan Ali Kılıç’ın oğlu, Hakan ve Bülent Kılıç’ın babaları, Soner ve Mustafa Kılıç’ın kardeşleri Fehmi Başkaya’nın dayıları Yılmaz Kılıç Akyazı’da toprağa verilecek.

26 Eyl 2016 - 13:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

hakan kiliçhakan kiliçselahattin tetik - o yaziyi onaylamicaksanizda ilyas kilici da yazinilyas kilicin kardesi. haber yapiyorsaniz eksik yazmayin. selahattin abi sagol allah razi olsunAllah rahmet eylesın geride kalanlara Allah sabur versın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Eylül 13:05