Akyazı'lı Taekwondocular Terfi Etti

Adapazarı Lütfü Yaman Spor Salonu'nda 13 Ocak 2013 Pazar günü yapılan Taekwondo Kemer Terfi Sınavı'nda Akyazı'lı sporcular bir üst kemere terfi etmek için gayret gösterdiler.

Yılda üç kez yapılan sınavlarda beyaz kemerden başlayan bir sporcu her bir sınavda sırasıyla; sarı, yeşil, mavi, kırmızı ve sonrasında da siyah kemer sahibi olmak için büyük çaba harcıyor. Velilerin de büyük ilgi gösterdiği program sırasında sporcular birbirinden güzel gösteriler ve kırışlar yaparak heyecanlı sahneler yaşattılar.

Kulüp başkanı Aydın Demiröz "Yapılan bu sınavlar sporcularda daha büyük bir istek ve heyecan meydana getiriyor ve bu motivasyonla müsabakalara hazırlanıyorlar" dedi.

Sporcuların ve velilerin ilgisinden memnun olduğunu ifade eden Demiröz "her geçen gün ilgi daha da artmaktadır. Bu arada Akyazı Belediyesi'nin sporculara sağlamış olduğu ulaşım desteğinden dolayı memnuniyetimi ifade ediyorum" dedi.
Sınava katılan tüm sporcular bir üst kemere geçmenin sevincini yaşadılar.

Sınava katılan sporcular; Abdullah Bosnalı, Aleyna Ceylan, Kübra Sağlam, Eren Orsavaş, Melisa Erdoğan, Nurbanu Yarımbaş, Selim Dayıoğlu, Aziz Mert Sağlam, Ezgi Melda Özdağ, Mert Ali Durmuş, Ertuğrul Köroğlu, Batuhan Dayıoğlu, Sevde Bakar, Beratcan Koç, Talha Bayraktar, Ali Tayyip Öksüz, Eymen Serdar.


15 Oca 2013 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.