Akyazılı Öğretmenlere Seminer

Anadolu Eğitim ve Sosyal Vakfı tarafından 19 mart 2014 tarihinde Değerli Öğretmenim projesi kapsamında düzenlenen seminer Sakarya Seçkin Otelde Akyazı’dan öğretmen ve yöneticilerin katılımıyla yapıldı.

Anadolu Eğitim Vakıf başkanı Selim Güven in katılımı ve teşviki ile proje yöneticisi Nil Çeltek, proje sorumlusu Büşra Ataş, eğitim sorumlusu Banu Şerefhanoğlu’nun muhteşem ev sahipliği ile gerçekleştirilen seminere Sakarya Üniversitesi öğretim görevlisi aynı zamanda Akyazı’nın da gelini olan öğretim görevlisi Zuhal Erol verdi.

Zuhal Erol, güler yüzlülüğü ve etkileyici konuşması ve gerekse konuya olan hakimiyeti ile semineri izleyen Akyazı’da görevli 150 öğretmenin semineri pür dikkat izlemesine neden oldu. Zuhal Erol verdiği seminerde özetle şunları söyledi. “değerli öğretmenlerimizin eğitimdeki rolleri her geçen gün artmakta olup, Z kuşağı diye adlandırılan bu yeni kuşağın eğitimleri için etkili iletişim beden dili, bu kuşağın beklentileri, davranışları ve duyguları hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak zorundayız '' diyerek öğretmen ve yöneticileri sunumlarıyla muhteşem bir seminer yaşattı.

Çalışmanın sonunda katılımcılara Anadolu Eğitim ve Yardım Vakfı tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi. Seminer katılımcılara katılım belgesi verilmesiyle sona erdi.

Bu konudaki duygu ve düşüncelerini açıklayan Akyazı’da görev yapan öğretmen ve yöneticiler seminerin oldukça ilgi çekici ve verimli geçtiğini belirterek bu tür seminerlerin bundan sonra da devamını istediler. Bu gibi seminer, kurs vb. etkinlikler genelde sıkıcı geçer, fakat öğretim görevlisi Zuhal Erol hanımefendinin engin bilgisi ve anlatım dili sayesinde hiç de sıkıcı geçmedi. Zuhal hocamıza teşekkür ediyoruz ve bundan sonraki seminerlerinde başarılar diliyoruz '' dediler.

Bizim Akyazı

20 Mar 2014 - 09:53 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.