Akyazılı Muhtarlar Afrin’e destek için Hatay’a yola çıktılar

Türkiye'nin Afrin'de terör örgütü PKK/PYD hedeflerine yönelik düzenlediği Zeytin Dalı harekâtına destek için Akyazılı yaklaşık 35 Muhtar ve bir grup vatandaş Mehmetçik’e destek vermek için Hatay iline yola çıktılar.

4f33dec898e985210771a3c9d8745afc.jpg
2a5035a8b7bf2da267638bf1184c32dc.jpg
+10
Haber albümü için resme tıklayın

Akyazı Gazi Süleyman Paşa Camii önünde İkindi namazının ardından toplanan Muhtarlar ve bir grup vatandaş edilen dualarla Hatay’a uğurlandılar.

Afrin'de terör örgütü PKK/PYD hedeflerine yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekâtına destek için bir araya gelen Akyazılı 35 Muhtar Mehmetçiğe destek olmak için sınır bölgesine gitmek üzere yola çıktılar. Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş başkanlığında yola çıkan kafile yaklaşık 3 gün sınır bölgesinde olacakları öğrenildi.

Sınır bölgesine gitmek üzere yolan çıkan kafileyi Başkan yardımcısı Mehmet Çakmak, Eski belediye başkanı Yaşar Yazıcı Aileleri ve yakınları uğurladı.

21 Mar 2018 - 18:11 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

yorgunyavuzSÜPER AKYAZILIMisafir SeyirciakyazılıAkyazili - benim anlamadığım muhtarlar oraya gidecek ne desteği sağlıyacak onlarda silah alıp savaşacakmı yoksa dua edip gelkeceklermi dua burdanda olur akyazı belediyesi de başkan ve cammati gittide ne oldu görüntü ve şov dan başka birşey deil oraya yapacağınız masrafı mehmetciğe bağışlasanız daha makbul gecerdi ama o zaman şov olmazı belediyenin paralarını buşekilde deyil vatandaşa hizmet vererek kullanın eyy yönetimbu işi tamamen şova dönüştürdüler şimdi muhtarların oraya gidip ne gibi faydası olacak neymiş efendim destek ne diceksiniz askere hadi oğlum hadi aslanım sen yaparsın,daha önce belediye başkanı siyesetçilerde gittiydi garibim askeri ayakçı yapmışlar çay dağıtıyodu merak edenler resimlere bakabilirler bizim askerimiz kimsenin hizmetçisi postası değil.destek olmak istiyosanız mehmetçik vakfına durumu olmayan asker ailelerine yardım edebilrisiniz böyle deplasmana maç izlemeye gider gibi bu işler olmaz ayak bağı olmayın yeter kimsenin sizden bişey beklediği yokakyazı ağaçlıklar içinde. şimdi her yere reis ağaç dikin diyor. bunun neresi kötü. bir çam AĞACI GÜNDE 80 KİŞİNİN TÜKETECEĞİ OKSİJENİ ÜRETİYOR. DİNENDE HER YERİN YA EKİLİ YA DA DİKİLİ OLMASI GEREKİR. AKYAZILILAR BUNU YILLAR ÖNCESİNDEN BAŞARMIŞ .

ANLAYANA VESSELAM......Tamam bir bu eksikti muhtarlarımız destek amaçlı Hataya gidiyorlar ben mi yanlış anladım yoksa bir yerde eksik likmi ve destek demek topla tüfekle olur böyle elini kolunu sallamayla degil ne iştir anlamadım herkes reklamın peşinde dittiniz askerlerin yanına ne için geldiniz egeee biz size destek amaçlı geldik ne destegi bu anlamadım.Ya biraz fındık bir kaç ton et olsa deyecemki destek amaçlı gittiniz .Öyle bir şeyde görünmüyor neyse gidin çok çalışıyorsunuz zaten biraz gezin gelirsiniz.Bu Akyazı köy görüntüsün deyse,unutulmasın bunda en büyük pay Yaşar YAZICININ dır.Butun bu olaylarda belediye baskani yasar yazici olsaydi simdi akyazi il olmustu.özlettin kendini yasar baskan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mart 18:11