Akyazılı matbaacı Kıbrıs'ta motosiklet kazası yaptı

Akyazı'da matbaacılık yapan Onur G., tatil için gittiği Kıbrıs'ta motosikletiyle kaza yaptı. Onur G.'nin trafiğin ters yönden işlediği Kıbrıs'ta karşıdan gelen otomobile çarptığı öğrenildi

Alınan bilgiye göre kaza Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Çayırova-Bafra anayolunda meydana geldi.

Akyazı'da matbaacılık yapan Onur G., tatil için gittiği Kıbrıs'ta 34 VT 2... plakalı motosiklet ile gezerken, karşıdan gelen Ayşe R. (66) idaresindeki otomobil ile çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücü Onur G. ve arkasında bulunan arkadaşı Adem Y. motosikletten 10 metre uzağa savruldu.

Alev alan motosiklet ise yanarak kullanılamaz hale geldi.

Kaza sonrası yol trafiğe kapanınca ulaşım bir süre Pamuklu köyünden sağlandı.

Hafif yaralanan otomobil sürücüsü Ayşe R. ve motosiklet sürücüsü Onur G. ile  ağır yaralı olduğu öğrenilen Adem Y. ambulanslarla Mağusa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Onur G. 2015 yılında Dokurcun Taşkesti arasında da kaza yapmıştı.

28 Şub 2017 - 17:26 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.