Akyazılı güreşçiler Zonguldak’tan madalyalarla döndüler.

Kamil Özdağ’ın talebeleri Akyazılı Güreşçiler Zonguldak ta yapılan turnuvadan başarılarla döndüler

Kamil Özdağ’ın talebeleri Zonguldak ilinde yapılan 13-14 yaş Okullar arası grup şampiyonasında Akyazı Belediyesi ve Halk Eğitim güreşçileri birinci, ikinci ve üçüncülük oldular.

13-15 Ocak 2017 tarihlerinde Zonguldak ilinde yapılan 13-14 yaş Okullar arası grup şampiyonasında Akyazı Belediyesi ve Halk Eğitim güreşçileri birinci, ikinci ve üçüncülük oldular. Derece yapan sporcular 24-26 Şubat 2017 tarihlerinde Yalova ilinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılmayı hak kazandılar.

21-22 Ocak 2017 tarihlerinde Sakarya Lütfü Yaman spor salonunda yapılacak olan Yıldızlar ve Gençler ve 4-5 Şubat 2017 tarihlerinde Sapanca spor salonunda 11-13 ve 14-15 yaş grubu il seçmeleri yapılacağı bildirildi.

Zonguldak'ta dereceye girenler

35 kg. Taner ALGAN  2.

38 kg. Erhan ALGAN  3.

85 kg. Hasan ALBAYRAKOĞLU 3.

Başarı ile sonuçlanan turnuva hakkında konuşan Akyazı Belediyesi ve Halk Eğitim Güreş antrenörü Kamil ÖZDAĞ “ Başarılar beni mutlu ediyor. Yoğun bir müsabaka dönemine girmiş bulunuyoruz. İnşallah 2017 yılı başarılı bir yıl geçireceğimize inanıyorum güreşçilerime başarılar diliyorum dedi.

17 Oca 2017 - 11:48 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.