Akyazı’lı Güreşçiler Madalyaları topladı

Sakarya’da yapılan 15 Temmuz Şehitleri anma güreş turnuvasında Akyazı Belediyesi ve Akyazı Halk eğitimi güreşçileri 11 birincilik 4 ikincilik 3 üçüncülük aldılar.

22-23 Ekim 2016 tarihlerinde Sakarya Lütfü Yaman spor salonunda yapılan 11-13 ve 14-15 yaş grubu serbest ve grekoromen 15 Temmuz Şehitleri anma güreş turnuvasında Akyazı Belediyesi ve Akyazı Halk eğitimi güreşçileri 11 birincilik 4 ikincilik 3 üçüncülük alarak madalyaları toplayarak Akyazı'ya döndü.

Antrenör Kamil Özdağ 15 Temmuz şehitlerimiz anısına düzenlemiş olduğumuz turnuvada güreşçilerimin göstermiş oldukları performanstan dolayı tebrik ediyorum bu tür turnuvalar sporcu gelişimi ve tecrübe kazanmaları açısında önemlidir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar dilerim.

24 Eki 2016 - 14:08 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.