Akyazılı Gaziler günlerini kutladı

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e gazilik unvanının verilmesinin 97.yılı ve Gaziler günü Akyazılı Gaziler tarafından da kutlandı.

4b17d36673419197b679be848bf29710.jpg
e3af1556eeedfcdbf0250342007a9bf0.jpg
+18
Haber albümü için resme tıklayın

Gaziler günü münasebetiyle Atatürk Anıtı önünde bir tören düzenlendi. Tören anıta çelenklerin konulmasıyla başladı ve ardından saygı duruşu ve istiklal marşımız okundu.

Taşburun İlkokulu Müdür yardımcısı Abdullah Korkmaz tarafından sunumu yapılan törende Madanoğlu Ortaokulundan Zehra Yeliz Ulukan Mustafa Kemaller ve Yiğit Özavcı’da Mehmetçik isimli şiirlerini okudular.

Kürsüye davet edilen Gaziler Derneği Akyazı Şube Başkanı Mehmet Hikmet Desteci günün anlamına ilişkin bir konuşma yaptı. Desteci konuşmasında hükümetimizden beklentimiz var. Beklentimiz gaziler arasındaki eşitsizliğin kaldırılmasıdır dedi.

Gaziler günü nedeniyle Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen törene İlçe Kaymakamı Yakup Güney, Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Gürel, Jandarma Komutanı Binbaşı Hamit Gencay Taşdemir, AK Parti İlçe Başkanı Fevzi Bora, CHP İlçe Başkanı Recep Furuncuoğlu, MHP İlçe Başkanı Ali Dertli, Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş, Belediye yetkilileri, Eğitimciler, bazı daire müdürleri, vatandaşlar ile Gaziler katıldı.

Hacı İbrahim Aydın

19 Eyl 2018 - 13:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

EYÜP DEMİRTAŞ - TÜM GAZİLERİMİZİN GAZİLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLAR DİLİYORUM

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Eylül 13:27