Akyazı'dan sonra Pamukova şebeside açıldı

Genel Başkanlığını 25.Dönem Ak Parti Milletvekili Ali İnci’nin yaptığı ve Şube Başkanlığını H.Ferudun Turan'ın yaptığı 15 Temmuz Milli İrade Derneği'nin Pamukova Şubesi dualarla hizmete girdi.

gezer-1.jpg
gezer.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Pamukova Elperek Mahallesi belediye yanındaki açılışa 15 Temmuz Milli İrade Derneği Genel Başkanı Ali İnci, Genel Başkan Yardımcısı ve Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Çiçekli, Pamukova Kaymakamı Recai Karal, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Akın, Pamukova Müftüsü Celil Şimşek, 15 Temmuz Milli İrade Derneği Pamukova Şube Başkanı Hikmet Ferudun Turan, Milli İrade Derneği Akyazı Şube Başkanı Ali Gezer, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan açılış programında konuşma yapan 15 Temmuz Milli İrade Derneği Pamukova Şubesi Başkanı Hikmet Ferudun Turan, 15 Temmuz hain darbe girişiminin milli mücadele döneminden buyana milletin gücünü gösterdiği en önemli günlerden biri olduğunu ifade ederek, "Derneğimizin kuruluş amacı 15 Temmuz destanını unutmamak ve unutturmamaktır. 15 Temmuz da meydanlarda milletin iradesini bir avuç haine teslim etmeyen büyük Türk milleti vardı. O gün milletimiz bu coğrafyayı vatan olarak sahiplendiğini bir kez daha gösterdi " dedi.

Pamukova Kaymakamı Recai Karal  en kalleş darbe girişiminin 15 Temmuz da yaşandığını ifade ederek, "Milletimiz 15 Temmuz da hakkın nasıl galip geleceğini göstermiştir. Kurulan derneğin hakkın tarafında yer alacağına inanıyorum. Sivil tolum  temsilciliklerini destekleyeceğimizi ifade ederek, Milli İrade Derneği Pamukova Şubesinin hayırlı olmasını diliyorum " dedi.

15 Temmuz Milli İrade Derneği Genel Başkanı Ali İnci ise açılışta yaptığı konuşmada  " 15 Temmuz dendiğin de kimimiz köprüde, kimimiz Ankara da ama hepimiz sokaktaydık.  Türkiye'nin 81 ilinde ve ilçelerinde meydanları dolduran Türk milletine ne kadar teşekkür etsek azdır. 80 ihtilalin de bu olmadı. 15 Temmuz gecesi tankın altına yatan, tankın egzozlarını kapatmaya çalışan, havadaki F16 ları eliyle işaret edip aşağıya indirmeye çalışan bir millet vardı. 15 Temmuz Milli İrade Derneği, gelecekte de yapılacak darbelere karşı uyanık olmak için, diri olmak için Cumhurbaşkanımızın yanında olmak için kurmuş olduğumuz bir dernektir " dedi.

Sakarya'da açılışı yapılan dördüncü şube olan, 15 Temmuz Milli İrade Derneği Pamukova Şubesi konuşmaların ardından yapılan dualar sonrası kesilen kurdele ile resmen hizmete girerken, davetlilere pilav ve ayran ikramı yapıldı.

08 Eki 2018 - 11:03 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.