AKYAZIDAN RENKLİ KARELER! (VİDEO)

Akyazı Kuzuluk Yolu üzerinde yapımına 6 ay kadar önce başlanan bin 300 metre uzunluğunda 2.5 metre yüksekliğinde virajları bulunan ve çeşitli parkurların bulunduğu antreman pistinin açılışı Pazar günü düzenlenecek Süpermoto Türkiye Şampiyonası ile açılaca

Akyazı'dan renkli kareler! Akyazı Kuzuluk Yolu üzerinde yapımına 6 ay kadar önce başlanan bin 300 metre uzunluğunda 2.5 metre yüksekliğinde virajları bulunan ve çeşitli parkurların bulunduğu antreman pistinin açılışı Pazar günü düzenlenecek Süpermoto Türkiye Şampiyonası ile açılacak Moto2 ABD Grand Prix'sinin sıralama turlarında yaptığı kaza sonucu ayağı kırılan ve yarışmalara katılamadığı için Akyazı'daki evine gelen Kenan Sofuoğlu açılış öncesinde piste gelerek çalışmaları yerinde gördü. Arkadaşlarıyla birlikte sohbet eden Kenan Sofuoğlu motorsiklet meraklıları ve hemşehrileri de yalnız bırakmayarak antreman pistine gelince haftasonu antreman pistinde renkli görüntüler oluştu. Çocuklarını alarak antreman pistine gelen aileler burada antreman yapan motorsiklet tutkunlarını izlediler.

kenan sofuoğlu pisti taken-by-akyazinet

24 Eyl 2011 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.