Akyazı’daki FETÖ Kalıntılarının linç girişimi ile karşı karşıyayım

Akyazı’da yıllardır gazetecilik yapmaktayım. Beni tanıyanlar nasıl bir düşünce taşıdığımı iyi bilirler.

Geçmişte olduğu gibi benim için hiçbir zaman hoca efendi olmayan ve ‘’FETÖŞ’ diye andığım zatla geçmişten bu güne kavgam devam etmektedir.

Son günlerde ailesi FETÖ ile anılan ve birçok aile bireyi FETÖ Terör örgütü kapsamında tutuklu olan Haber sitesi sahibi tarafından başlatılan planlı bir Linç girişimiyle karşı karşıyayım.

Bu haber sitesi sahibi üzerindeki geçmişteki FETÖ izlerini ortaya çıkardığım için benim ve ailem hakkında aslı astarı olmayan birçok iddiayı basın yolu ile yayarak beni susturmanın yoluna gitmiştir.

6 yıldır yurt dışında yaşayan oğlum Sakarya valimiz Sayın Hüseyin Avni Coş’ la ilgili haberini altına yazdığı bir yorum (Benimde kabullenmediğim)nedeniyle hakkında dava açılmıştır.

Açılan bu dava nedeniyle Oğlumun yurt içindeki adresi olan evime Polis ekipleri gelip arama yapmış tutanak tuttuktan sonra ayrılmıştır. Dava devam etmektedir. Varsa cezası çekecektir buna Mahkemeler karar verecektir.

Malum haber sitesi olayı sanki Akyazı’da yapılan nöbetlere katılanlara söylenmiş bir söz gibi yansıtılarak vatandaşımızı yanlış yönlendirerek ortalığı bulandırıp dikkatleri üzerinden atıp kamuoyunu farklı yönlendirme çalışmalarına girmiştir.

Bu haber sitesinin sahibi FETÖ Terör örgütüne bağlı SAGİD Akyazı şubesinde Basından sorumlu yönetim kurulu üyesi olduğunu bu vasıfla 180 bin liraya yakın gibi bir Devletten hibe kredi aldığını ve FETÖ ile bağlantılarını.

Hangi baskılar kurulursa kurulsun FETÖ ile ilişiği olan kim varsa ortaya çıkarmak için yazmaya devam edeceğim. Akyazı’da son FETÖ’cü gözaltına alınana kadar mücadelem devam edecektir.

Oğlum 6 yıldır Yurt dışında yaşamaktadır. Yurt dışında yaşayan birinin Yurt dışına kaçması gibi saçma bir iddia olamaz.

Kamuoyuna duyurulur

10 Eki 2016 - 16:36 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

TEVBEKAR FETÖCÜ YERSENalpaslanAkgenç - ALİ YILDIRIM 15 TEMMUZDAN SONRA İŞYERİNE ZARAR VERİLEN HER BİR FETÖCÜYÜ HABER YAPTI.BİR NEVİ GALEYANA GELEN VATANDAŞI İHBAR ETTİ VE HEDEF GÖSTERDİ.AYRICA BU KONUDA YAPTIĞI HABERLERLE FETÖCÜLERİN MAĞDUR EDİLDİĞİNİ KAMUOYUNA GÖSTERDİ.SIRANIN KENDİSİNE GELECEĞİNDEN Mİ KORKTU YOKSA....abi rahat ol burası akyazı herkes birbirinin ne olduğunu bilirGerçek vatansever yani kanı bozuk olmayan kişi, hainlerle aynı sofrada olduğu zamanları gider adam gibi anlatır. Belki memlekete faydası olurda bizde alkış tutarız. Ama herşeyi anlatır saklamadan, nasıl hibe aldığını, nasıl kredi çıktığını, kurumlarda nasıl yer edindiğini. Bu dediklerimi cumhurbaşkanımız feto terör örgütüdür dedikten sonra onlardan ayrılanlar içindir. Eğer yapmazsa veya yapamazsa kanından şüphe duyarım. Keşke bende zamanında aralarına girip şimdi savcılığa koşa koşa gidip işleyişi anlatabilseydim. Ama sevemedim fetoyu ve fetosevicileri en başından beri. Ondan sebep partide dışlanmıştım vakti zamanında!!!! Ama ilahi adalet işte...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Ekim 16:36