Akyazı'da Olan Olaylar

Jandarma ve Polis asayiş raporuna göre İlçe genelinde olan olaylar.

k. AKYAZI’DA ORMAN KANUNUNA MUHALEFET

Sakarya/Akyazı-Karaçallık mahallesinde, 14 Ocak 2017 Cumartesi günü saat:19.00 sıralarında, Jandarma tarafından A.O.Y. (1969’d.lu/E) idaresindeki araçta yapılan kontrolde, A.O.Y.’nin (3) m³ ceviz ağacını sevk belgesi olmadan taşıdığı tespit edilmiştir. Şahıs, idaresindeki araç ile birlikte gerekli işlemlerinin yapılması için Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerine teslim edilmiştir.

v. AKYAZI’DA İŞ KAZISI

Sakarya/Akyazı-Küçücek mahallesinde, 13 Ocak 2017 Cuma günü saat:21:00 sıralarında A….. isimli fabrikada S.P.(1993’d.lu./E)’nin çalışırken sağ el bilekten hafif şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından olayla ilgili tahkikata başlanılmıştır.

aa. AKYAZI’DA İŞ KAZASI

Sakarya/Akyazı-Küçücük mahallesinde, 15 Ocak 2017 Pazar günü saat:20:00 sıralarında A… isimli firmada çalışan Ö.T.(1988’d.lu./E)’ nin iş yerinde çalıştığı esnada makine kapağına parmağını sıkıştırması sonucu hafif şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından olayla ilgili tahkikata başlanılmıştır.

 

bb. AKYAZI’DA GENEL TEHLİKE YARATAN DİĞER SUÇLAR

Sakarya/Akyazı-Haydarlar mahallesinde, 15 Ocak 2017 Pazar günü saat:01.00 sıralarında, Jandarma tarafından yapılan kontrolde E.A. (1983’d.lu./E)’nın alkollü olarak (1.05 promil) araç kullandığı tespit edilmiştir.Gerekli tahkikata başlanılmıştır.

b. AKYAZI’DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA

Sakarya/Akyazı-Dokurcun mahallesinde, 13 Ocak 2017 Cuma günü saat:20.30 sıralarında, İ.D.(1960’d.lu/E)’ nin sevk ve idaresindeki araç ile seyir halindeyken dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yolun sol tarafına devrilerek kaza meydana gelmiştir. Meydana gelen kazada araç sürücüsü dâhil (2) kişi hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından olay ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

ç. AKYAZI’DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA

Sakarya/Akyazı-Gebeş mahallesinde, 14 Ocak 2017 Cumartesi günü saat:07.00 sıralarında, S.A. (1974’d.lu/E) sevk ve idaresindeki araç ile seyir halindeyken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle, direksiyon hâkimiyetini kaybederek bariyere çarpması sonucunda kaza meydana gelmiştir. Meydana gelen kazada (3) kişi hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.

e. AKYAZI’DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA

Sakarya/Akyazı-Vakıf mahallesinde, 15 Ocak 2017 Pazar günü saat:18.00 sıralarında, H.Y.(1987’d.lu/E)’ nin sevk ve idaresindeki araç ile seyir halindeyken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle, direksiyon hâkimiyetini kaybederek yol kenarındaki hendeğe girmesi sonucunda kaza meydana gelmiştir. Meydana gelen kazada araç sürücüsü hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.

SAKARYA - AKYAZI

Olay Adi TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA (Alkollü Araç Kullanmak,Hasarlı Kazası,Tehlikeli Araç Kullanmak)

Olay Özeti : 14.01.2016 günü inönü mahallesi 7004 te üzerinde trafik kazasına karışan şüpheli İ.D.(E1989) nun alınan

ifadesinde; babasına ait 54 HL ** plakalı araç ile halkbankası önünden kuzuluk istikametine seyir halinde iken aracı ile başka

bir aracın sol ön çamurluğuna çarptığını kaza ile ilgili kimseden şikayetinin olmadığını belirtmesi üzerine konu ile ilgili

tahkikat başlatılmıştır.

TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA (Alkollü Araç Kullanmak,Hasarlı Kazası,Tehlikeli Araç Kullanmak)

Olay Özeti : 13.01.2017 günü Batakköy yolu üzerinde uygulamada kontrol edildiğinde alkollü olduğu anlaşılan şüpheli

S.A.(E1961) in alınan ifadesinde; damadına ait 54 KH ** plakalı araç ile çarşı istimatine gelirken polisler tarafından

durdurulduğunu kimsenin hayatını tehlikeye atmak gibi bir amacının olmadığını beyan etmiştir. Konu ile ilgili tahkikat

başlatılmıştır.

TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti: 14.01.2017 günü Akyazı küçücek yolu üzerinde meydana gelen yaralamalı trafik kazası olayı ile ilgili Akyazı

istikametinden küçücek istikametine A.U.(E.1957) sevk ve idaresinde olan 34 ** *** plaka sayılı araca karşı yönden

gelmekte olan C.C.(E.1992) sevk ve idaresinde bulunan 43 ** *** plaka sayılı beyaz şahin marka aracın önündeki aracı

sollamak istemesi üzerine şerit değiştirmesi sonucu sollama yapmaya yeterli mesafe olmadığından bu iki araç arasında kaza

olayı meydana gelmiş, 43 ** *** plaka sayılı şahin marka aracın sürücüsü olan C.C.(E.1992)'ın yapılan alkol muayenesinde

0.74 promil alkollü olduğu ve aynı araçta yolcu olarak bulunan İ.D.(E.1990)'in de 0.55 promil alkollü olduğu tespit edilmiş,

konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

16 Oca 2017 - 18:03 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.