Akyazı'da Mobese çıkmazı

Akyazı’nın gözü kulağı olacak olan projenin hayata geçmesi sistemin özelliğine takıldı

Akyazı’da 863 bin lira bedelle 18 kavşak, 45 noktaya konuşlandırılan MOBESE sistemi; bir türlü hayata geçmiyor. Emniyet Akyazı Belediyesi tarafından yapılan sistemi istemezken, Başkan Hasan Akcan, “ Böyle devam ederse mecbur istendiği şekilde yaptıracağız” dedi

HAYATA GEÇSİN

Konu Akyazı Belediyesi Meclis toplantısında gündeme geldi. Mecliste konuşan MHP Meclis Üyesi Murat Öz, “Akyazı’nın beklediği bir sistem kuruldu. İlçe Emniyet Müdürlüğü bu sistemi neden teslim almıyor. MOBESE neden hayata geçmiyor. Böylesine elzem bir konu, hem de her şey hazırken, bir an evvel hayata geçirilsin” dedi

YENİDEN YAPTIRIRIZ

Belediye Başkanı Hasan Akcan’da konuyu doğrulayarak meclisi bilgilendirdi. Akcan, “MOBESE sistemi tamamlandı. Yaptığımız sistem de emniyet yetkilileri ile anlaşamıyoruz. Emniyet Genel Müdürlüğü de sistem üzerinde diretirse o zaman ihaleyi kazanan firmaya şartnamede yer aldığı için yetkililerin istediği şekilde yeniden yaptıracağız ”dedi.

04 Oca 2017 - 11:03 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

AkifBir Vatandaş - Bir bilmecem var ey Akyazı halkı ...!!! Sıcak su... şimdide mobesa...yarın...!!??Türkiye işte;

İhaleyi alıp yapan doğru yaptıysa sorun olmaması gerekiyor, yanlış yaptıysa parasının ödenmemiş olması gerekir. Parası ödendiyse nasıl olur da ödenir?

Emniyet neden hazır sistemi almak istemiyor? Demek ki tuhaf işler oluyor, açık ihlaller olabilir...

AMAAAN NEYSE, şimdi Hasan der ki Oy oranına bakın eksikliğimiz var mı anlarsınız...

BENCE SIKINTI YOK, meclis üyesi de biraz abartmış....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Ocak 11:03