Akyazı'da dev baskın! 40 kilo esrar bulundu

Akyazı ve İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Akyazı'da düzenledikleri operasyonda 40 kilograma yakın esrar ele geçirdi.

102d09c4b3805dad68f8dbc025b15c9b.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Son haftalarda uyuşturucuya geçit vermeyen ve bir istihbaratı değerlendiren Akuyazı ilçe Emniyert Müdürlüğü Pollis ekipleri 2 ayrı Mahallede yapılan operasyonlarda 40 kilo Esrar maddesi ele geçirdiler.

 İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Akyazı'ya bağlı Boztepe ve Yahyalı Mahallesinde uyuşturucu operasyonu yaptı. Zehir tacirlerini önce teknik ve fiziki takibe alan ekipler, operasyon için düğmeye bastı.

 

 Belirlenen adrese yönelik yapılan baskında 30 kilograma yakın esrar ele geçirildi. Ekipler adreste bulunan şüphelileri gözaltına alarak emniyette sorguya çekti. Düzenlenen operasyonla ilgili detayların kamuoyuna işlemlerinin tamamlanmasının ardından duyurulması bekleniyor.

22 Eyl 2017 - 01:37 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

ERSERSOY - UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPAN KARISINI PAZARLASA DAHA ONURLU İŞ YAPMİŞ OLURBEN UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPANIN .........................................

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 01:37