Akyazı'da binlerce arı telef oldu!

Akyazı İlçesi Güzlek Mahallesi'nde arıcılık yapan üreticiler otları kurutmak için kullanılan ilaçlardan şikayetçi oldu.

9c80a0b4cc4d5dc3fc885a6aaa7db8b8.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

MEDYABAR.COM- 

Otları kurutmak için kullanılan ilaçlar, Akyazı İlçesi Güzlek Mahallesi'nde arıcılık yapan üreticilerin korkulu rüyası oldu.

Üreticiler binlerce arıcını telef olduğunu belirtti.

Bu durumdan şikayetçi olan Urfi Ruhi Yılmaz Medyabar.com'a ulaşarak, "10 gün önce ilaçlamaya başladılar. Yavaş yavaş ölmeye başladılar ama dün akşam çoğu telef oldu. Zaman zaman belediyede İlçe Tarım Müdürlüğü'de ilaçlama yapıyor.Ama bizlere hiç haber vermeden yapıyorlar. Mahvettiler bizleri. Şuan ben ve 2 arkadaşım mağduruz. Yaklaşık 100 kovanımız telef oldu. Bizlere arı yetiştirin diyorlar ama öldürüyorlar. Zararımız çok. 3 kişiyiz şuanda toplamda mağdur olan." ifadelerini kullandı.

21 Nis 2018 - 15:01 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Urfi yilmazAdem GÜNER - Aslinda arilarim hastane mahallesinde belediyenin ve cifcilerin ilaclamalarindan arilarimiz bitmek uzere ve hergun olumler devam etmekte simdi baktim arilar yine kiriliyor yetkililerin buna bir el atmasini rica ediyoruz .ari yoksa hayat yok.Arı ölümü demek,alem ölümü demektir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 15:01