Akyazı’da Bayram namazı

İslam Aleminin Dini Bayramlarından biri olan Ramazan Bayramı Akyazı’da da coşku ile kutlanıyor. İlk kutlamalar bayram namazı dolayısı ile camilere koşan büyük, küçük, genç, ihtiyar cemaatin tekbirlerle sona eren bayram namazının ardından cami içinde bayra

İlçenin en büyük camisi olan Gazi Süleyman Paşa camiinde bayram namazı öncesi İlçe Müftüsü Mehmet Şenokur’un bir müslümanın yaşamı boyunca yaşamakta olduğu bayramlarla ilgili konuşması binlerce Akyazı’lı tarafından ilgi ile izlendi.

Ardından cami imam hatibi Murat Aydoğdu tarafından kıldırılan Bayram namazı, bayram hutbesi ve coşku ile getirilen tekbir sesleri bayramın ilk müjdecisi oldu. Tüm cemaat sıraya girerek ilk bayramlaşmayı burada yaparak evlerine dağıldılar.

05 Tem 2016 - 09:03 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.