Akyazı'da Ak gençliğe yeni başkan

Sosyal Gelişim Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen Akyazı İlçe Gençlik Kolları Kongresi'nde Başkan Ali Osman Yıldız oldu.

6bc662963783909f975e105b7cb583fe.jpg
312f74f83642a16e1cc7e9340db07ebe.jpg
+4
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Sakarya Gençlik Kolları İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkanları ile Yönetimleri ve AK Parti Gönüllüsü gençler ile hıncahınç dolan salonda coşkulu kalabalık Türk Bayrakları ve sloganlarla şölen havasında bir kongre atmosferi oluşturdu.

Kongreye AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Enes Malik Yaylacı, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Akyazı İlçe Başkanı Feyzi Bora, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Akyazı İlçe Kadın Kolları Başkanı Oya Asan, Akyazı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak, önceki dönem Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Abdülkerim Yıldırım, önceki dönem Milletvekili Aday Adayı Ender Serbes, STK temsilcileri ve AK Parti gönüllüleri katıldı.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Enes Malik Yaylacı: "Yağmura ve soğuk havaya rağmen burada azimle, büyük bir coşku ile toplanan genç kardeşlerimize teşekkür ediyorum. İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Osman Başkan'ın Ana Kademe Yönetimine geçmesiyle görevi bugün burada devralacak yeni İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Osman kardeşimizin ve yönetiminin teşkilatımızın tüm unsurlarıyla birlikte uyum ve ahenk içerisinde güzel işler yapacaklarına canı gönülden inanıyorum, Allah başarılarımızı artırsın." dedi.

Gençlik Kolları Kongrelerin yenilenme, tazelenme süreci olduğunu birlik ve beraberlikten asla taviz vermeden hareket edildiğine dikkat çeken AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, "Mevcut yönetime teşekkür ederek AK Parti'de her bir kongre günü bizim için bayram günlerimizdir ve gerçekleştirdiğimiz kongrelerimiz tüm genç kardeşlerimize, ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yeni görev alacak arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Ayrıca Akyazı İlçe Başkanlığı Kongresinde Ana Kademe Yönetimine seçilen ve Yürütme Kurulu görevlendirmelerinde Teşkilat Başkanı olarak görev üstlenen İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Osman Öztürk kardeşimi tebrik ediyorum, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Konuşmasına katılımcılara ve mevcut İlçe Gençlik Kolları yönetimine teşekkür ederek sözlerine başlayan Akyazı İlçe Başkanı Feyzi Bora yeni başkan ve yönetim ile birlikte Akyazı Gençliği'nin dinamizminin her geçen gün daha da güçlenerek artacağına inancının tam olduğunu dile getirdi.

11 Ara 2017 - 12:25 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Bir Vatandaş - Allah hepinizi beraber haşretsin ki birbirinizin feyzinden faydalanabilesiniz.

Hayırlı olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Aralık 12:25