Akyazı’da 7’den 70’e Herkes Bu Merkezde

Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi’nde incelemelerde bulunan Başkan Toçoğlu, “Akyazı Sosyal Gelişim Merkezimizde yeni dönem eğitimleri başladı. Genç, yaşlı, çocuk, kadın, engelli kısacası 7’den 70’e herkes bu merkezde buluşuyor. Akyazı’ya hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni dönem eğitim öğretim faaliyetlerine başlayan Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyarette Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Akyazı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi müdürü Mahmut Harputoğlu,ve merkez idarecileri hazır bulundu. Merkezin ilçenin sosyal hayatına canlılık getireceğini ifade eden Başkan Toçoğlu, Akyazı’nın yeni yatırımlarla buluşacağını da söyledi.

Sosyal Hayat Canlandı

Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerimize Sosyal Gelişim Merkezi projelerini kazandıracağımızı müjdelemiştik. İlk olarak Akyazı ve Geyve’de projelerimizi nihayete erdirdik. Bugün eğitimlerin başladığı Akyazı Sosyal Gelişim Merkezine bir ziyaret gerçekleştirelim istedik. Bu merkezden genç, yaşlı, çocuk, kadın, engelli kısacası 7’den 70’e herkes faydalanabiliyor. Akyazı’nın sosyal anlamda bir hareketliliğe kavuştuğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Hemşerilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Eğitimlere Yoğun İlgi

Başkan Zeki Toçoğlu, “Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi’nde yeni dönem eğitimleri başladı. Şu an SAMEK’lerde 400 kişi eğitimler alıyor. Bu sayı daha da artacaktır. 7 – 14 yaş arası çocuklarımızın bulunduğu kurslarda da tam 670 öğrencimiz yer alıyor. Engelli kardeşlerimiz için de faydalı eğitimler gerçekleştiriliyor. Sosyal hayata tutunabilmeleri için engelli kardeşlerimize karşı sorumluluklarımızı biliyoruz. Hamdolsun bu projemizde hemşerilerimiz tarafından beğeniyle karşılandı. Önümüzdeki süreçte Akyazı için yeni çalışmalarımızı da hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.

21 Eki 2016 - 15:11 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

GÖNÜL DOSTUhüsamettin gece - ÇOK DOĞRU BİR BAŞLIK.7 DEN 70 E EĞİTİMİN HARİCİNDE İTİ KOPUĞU SARHOŞU BERDUŞU HAPÇISI OTÇUSU.DAHA ŞİMDİDEN PARRKTAKİ ALET EDAVATLARIN YARISI KIRIK DÖKÜK,ÇOCUKLAR TEHLİKENİN GÖBEĞİNDE İKİ AYAKLI İTLER SÜRÜ HALİNDE AİLELER HUZURSUZ HİÇ BİR GÜVENLİK TEDBİRİ YOK....EĞER ACİLEN BİR TEDBİR ALINMAZSA ÇOK BÜYÜK FELAKETLERİN MERKEZİ BURASI OLACAKTIR YETKİLİLERİN BİLGİSİNEbence de doğru motorlu zırtapozlar,çekirdek çıtlayıp yere atma şampiyonları,aynı salıncağa 4-5 kişi binmeyi deneyenler,zemin kaplamasını nasıl delebiliriz diye yarışanlar v.s. hepsi burda ancak kural yok,güvenlik yokkk

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ekim 15:11