Akyazı’da 4 Siyasi partiden kardeşlik çağrısı

Akyazı’da bulunan 4 Siyasi parti başkanları bir araya gelerek yapılacak olan Referandumun ilçede kardeşlik ortamında geçirilmesi konusunda bir araya geldiler

Ak parti ilçe Başkanı Feyzi Bora CHP ilçe Başkanı Recep Furuncuoğlu MHP ilçe Başkanı Ali Doğan Eroğlu ve Saadet Partisi ilçe Başkanı Selman Demirtaş bir araya gelerek önümüzdeki referandum sürecinin kardeşlik ortamında geçirilmesi adına istişarelerde bulundular.

Ak Parti ,CHP,MHP ve Saadet Partisi ilçe başkanları yaptıkları toplantıda Ülkemizin çok önemli süreçlerden geçtiği bir dönemde yapılacak referandum oylaması sürecin de kardeşlik ortamının muhafaza edilmesi farklı düşüncelere saygılı davranılarak sürecin herhangi bir olumsuzluğa meydan vermeden tamamlanması adına ortak bir iradenin ortaya koyulması kararı alırken Akyazı’nın güncel sorunları ile alakalı değerlendirmeler yaptılar.

Ak Parti ilçe Başkanı Feyzi Bora ilçede kurulacak Fakülte ile alakalı bilgilendirmede bulunurken. Toplantıların belli aralıklarla tekrar edilmesi kararlaştırıldı.

23 Oca 2017 - 12:13 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

hakkı söylerhayır da hayır vardırKadir AkmanAkyazılıEvet - kadir yorumun 10 numara..........Bizimkine dikkat edin.Yüzünüze Güler arkadan iş çevirebilir.Her tarafa şikayet eder netice alamazsa başkalarını kullanır bu da olmazsa eşkilardan yardım talep eder ondan da netice alamazsa biz kardeşiz diyebilirGülsem mi ağlasam mı?

Boş bir görüşme

Hadi beBoş işler müdürü olaçak bunlar yakında konuşmalarınada gerek kalmayacak evet evet EVET

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 12:13