Akyazı’da 19 Mayıs Coşkusu

19 Mayıs Atatürk’ü anma ve Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta ve dış temsilciliklerimizde olduğu gibi Akyazı’da da sade bir törenle kutlandı.

e67dda0fe3a415135ab3a55340aea499.jpg
ab74861b85117b525fbabaa02429e7b1.jpg
+29
Haber albümü için resme tıklayın

Kaymakam Ömer Kalaylı’nın görevli izinli olması, Belediye Başkanı Hasan Akcan’ın da Akyazı dışında olması nedeniyle katılamadığı törenlerin ilki Atatürk Anıtı önünde yapıldı.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Metin Yılmaz’ın anıta  çelenk koyması saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından protokol ve öğrenciler ve vatandaşlar  Anıt önünden kapalı spor salonuna kadar yapılan gençlik yürüyüşüne katıldılar.

Kapalı spor salonundaki tören topluca gençlik marşının söylenmesi ile başladı. Daha sonra  İlçe gençlik ve spor Müdürlüğünce yıl içinde yapılan spor müsabakalarında dereceye girenlere kupaları ve ödülleri verildi.

Salonda ayrıca karate ve tekvando kulüplerinin gösterileri de izlendi.

Hacı İbrahim Aydın

20 May 2017 - 11:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.