Akyazı Ülkü Ocakları 18 Mart Çanakkale Savaşları sergisi düzenledi

Ülkü Ocakları Akyazı İlçe Başkanlığı olarak 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Etkinlikleri münasebeti ile 14 Mart Çarşamba günü Akyazı Hizmet Binası önünde düzenlenen Çanakkale Savaşları fotoğraf sergisi vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü

deba8086021f6ccfee5f036a7a6cc2c7.jpg
deab51d857962bbe1bfa1680a3044add.jpg
+7
Haber albümü için resme tıklayın

16 Mart Cuma günü Gazi Süleyman Paşa Camisi önünde tekrar vatandaşların seyrine sunulan fotoğraf sergisini Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ile Akyazı Kaymakamı Mehmet Fatih Çilekli de ziyaret ederek etkinlikler ile ilgili bilgi alarak teşekkürlerini sundular.

Hafta boyunca süren etkinlik kapsamında aynı gün Cuma Namazı sonrasında vatandaşlara lokum ve gül suyu ikramında bulunuldu.

Vatandaşların büyük bir alaka ile takip ettiği etkinlikler ile ilgili olarak Ülkü Ocakları Akyazı İlçe Başkanı İbrahim Çalıkoğlu Bey: 

“Asırlar boyunca İslam’ın sancaktarlığını yapmış olan Türk Milletine hadsizce diz çöktürme emeli taşıyan iki yüzlü Avrupa, Çanakkale’de tarihinin en büyük dersini almış, Mondros ile yıkacağını sandığı bu millî ruhun Kurtuluş Savaşında ikinci kez esaslı bir şamarını yemiştir. Çanakkale’de kanlarıyla suladığı vatan topraklarını düşmana teslim etmeyen o millî ruh, bugün yedisinden yetmişine tarih şuuru taşıyan her Türk vatandaşının düşmana karşı dik duruşu ile gösterdiği cesur tavır ile eşdeğer hükümdedir.” şeklinde açıklamada bulundu.

17 Mar 2018 - 10:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.