Akyazı Ülkü Ocağı Tüm İşyerlerine Bayrak Astı

Akyazı Ülkü Ocakları son günlerde yaşanan olaylardan sonra İlçede Dükkanlara Bayrak Astı.Ayrıca İlçe merkezine vatandaşlara bayrak dağıttı.

Akyazı Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı,son günlerde gerçekleştirilen hain saldırılara duyarsız kalmayarak ilçe merkezinde bulunan esnafların dükkanlarını Türk Bayrakları ile donattı.

Ayrıca çarşı merkezinde standart kuran Akyazı Ülkü Ocağı vatandaşlara da bayrak hediye etti.

Kısa bir açıklama yapan Akyazı Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Soyhan Sofuoğlu:"Son günlerde yaşanan hadiseler ve kaybettiğimiz şehitlerimiz yüreklerimizi dağladı.Ama Türk milleti bu acıların da üstesinden gelecek güç ve kararlılıktadır.Bizler Ülkücü Türk gençliği olarak üzerimize düşen ne varsa yapacağımıza dair söz veriyoruz."dedi.

09 Eyl 2015 - 10:41 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.