Akyazı Türkormanköy merası kiraya veriliyor

Sakarya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Akyazı Türkormankö Mashllesi Ormanşevkiye mevkiinde bulunan merayı kiraya verecek.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, mera niteliği zayıflamış ve işgalden kurtarılan alanların yeniden mera olarak kullanılmasını sağlamak amacıyla Akyazı Türkorman Mahallesi Ormanşevkiye mevkiinde bulunan mera için 6 Temmuz Cuma günü 10+10+5 olamk üzere 25 kiralanacak. İhale Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nde ihale yapılacak.

İhaleye Sakarya sınırları içerisinde en altı aydan beri ikamet edenler ve bunların kurdukları Birlik, kooperatif ve tüzel kişilikler katılabiliyor.

İhaleye katılmak isteyenler hazırlanacak Mera ıslahı ve Amenajman projesi ile birlikte 22 Haziran Cuma gününe kadar başvurabilecekler.

18 Haz 2018 - 12:36 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.