Akyazı Sonbaharda bir başka güzel

Yaz aylarının bitmesi ve Sonbahar mevsiminin girmesiyle Akyazı yaylalarında ağaçların yaprak dökümüne girmesinin ardından ortaya bu manzaralar çıktı. İşte o manzaralardan birkaç fotoğraf.

img-20181020-wa0002.jpg
img-20181020-wa0003.jpg
+12
Haber albümü için resme tıklayın

Ülkemizin en nadide sınırlarında bulunan Sakarya ve ilçeleri her mevsimde bir başka güzel manzaralar ortaya çıkıyor.

Akyazı çevresi özellikle yaylalarında her mevsimde görsel manzaralarla doğal güzelliklerini sergilerken İçerisinde bulunduğumuz Sonbahar mevsiminin başlamasıyla ağaçların yaprak dökmesinin başlamasıyla ortaya cennetten bir bahçe görünümünde manzaralar ortaya çıkıyor.

Hafta sonunu fırsat bilen doğa sever  vatandaşlar bu eşsiz manzaraları seyretmek için Akyazı yaylalarının yolunu tutuyorlar.

20 Eki 2018 - 16:37 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.